Excursii optionale

Pe parcursul sejurului Tez Tour Egipt va pune la dispozitie mai multe variante de excursii optionale. Regasiti in documentul de mai jos descrierea generala si preturile informative.
Excursiile optionale sunt organizate de biroul local Tez Tour. Orice reclamatie referitoare la organizarea si desfasurarea programelor optionale trebuie rezolvata la fata locului, turistii fiind asistati de reprezentantul local Tez Tour. Reclamatia nu este valabila daca este formulata exclusiv la intoarcerea in tara. Tez Tour nu isi asuma responsabilitatea pentru excursiile achizitionate de la alte agentii locale, deoarece pentru Tez calitatea organizarii excursiilor si siguranta personala a turistilor pe parcursul derularii acestora sunt esentiale.
Reprezentantului local Tez Tour trebuie sa i se solicite informatii cu privire la conditiile in care se va desfasura excursia optionala: numarul minim de persoane de care este nevoie pentru acordarea unui ghid vorbitor de limba romana sau engleza, itinerariu, orele si locul din care vor fi preluati etc.

Preturile, zilele, obiectivele turistice sunt prezentate doar cu titlu informativ.
Preturile excursiilor difera in functie de anumiti factori (regiunea din/in care se face excursia, anumite facilitati sau locatii diferite care sunt incluse in programe etc.).
La sosire asistenta turistica informeaza turistii ce excursii se pot organiza pe perioada sejurului si ce costuri au in perioada respectiva.