YANNIS CORFU HOTEL 3* , Corfu

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel YANNIS CORFU HOTEL, Corfu

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  balcon
  foen
  telefon
  televizor
  accesorii pentru baie
  set pentru ceai/cafea (camerele Superior)
  aer conditionat individual (gratuit)
  mini-bar
  curatenie in camera –zilnic
  schimbarea lenjeriei – de 3 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor – de 6 ori/saptamana
  pardoseala – gresie
  seif (electorinic – contra cost; camerele Superior – gratuit)
  internet Wifi – gratuit

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  1 piscina exterioara
  parcare
  spalatorie (la solicitare, contra cost)
  schimb valutar
  medic la solicitare (contra cost)
  camera depozitare bagaj
  internet corner (contra cost)
  internet Wifi (locuri publice, gratuit )

Relaxare si sport

 • tenis de masa
  seara greceasca (1 data/saptamana, gratuit)

Pentru copii

 • scaune in restaurant 
  patut (la cerere, gratuit)

Plaja

 • Pietris (la 140 m de hotel). Plaja este utilata cu toaleta, dus si cabine de schimb. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit. Pe plaja: umbrele, sezlonguri si prosoape – contra cost.

Comentariul nostru

 • Hotel compact, stil traditional al insulei Corfu, teritoriul verde si camere confortabile. Recomandat familiilor si turistilori independenti.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Corfu, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in YANNIS CORFU HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.