WINSLOW INFINITY 3* , BANSKO

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel WINSLOW INFINITY, BANSKO

Situat la 160 km de aeroportul din Sofia si la 145 km de aeroportul din Plovdiv, la 1,7 km de centrul orasului si la 350 m de prima statie de imbarcare in telecabina.
Construit in anul 2008, ultima renovare a avut loc in anul 2018.

Hotelul are 3 cladiri cu 4 nivele. In total sunt disponibile 52 de camere:
- Studio (2 paturi separate is canapea extensibila, zona de bucatarie (masa cu scaune, frigider, plita, cuptor cu microunde, toaster, aparat de cafea, fierbator, vesela, tacamuri), max. 2 pers., 28 m2);
- One Bedroom Apartment (dormitor cu 2 paturi separate, usa intre camere, living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (masa cu scaune, frigider, plita, cuptor cu microunde, toaster, aparat de cafea, fierbator, vesela, tacamuri), max. 4 pers., 60 m2);
- Two Bedroom Apartment (2 dormitoare: pat dublu in unul, 2 paturi separate in celalalt; usa intre camere, living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (masa cu scaune, frigider, plita, cuptor cu microunde, toaster, aparat de cafea, fierbator, vesela, tacamuri), max. 5 pers., 80 m2);
- Three Bedroom Apartment (3 dormitoare: pat dublu in 2 din ele, 2 paturi separate in al treilea; usi intre camere, living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (masa cu scaune, frigider, plita, cuptor cu microunde, toaster, aparat de cafea, fierbator, vesela, tacamuri), max. 7 pers., 100 m2).

Se accepta plata cu cardul de credit: Master Card, Visa.
Cazare cu animale de companie: se accepta, la solicitare, contra cost.

Adresa: or. Bansko, str. Karamanita 7.
Tel.: +359878198319
Internet: www.winslow-hotels.com

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn (la receptie, gratuit)
  frigider
  telefon
  fier si masa de calcat (la solicitare)
  balcon
  televizor
  incalzire (centralizata)
  pardoseala - parchet laminat (parchet din lemn sau gresie)
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - o data la 3 zile
  schimbarea prosoapelor - o data la 3 zile

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar (lobby-bar)
  1 piscina interioara
  autobuz pana la statia de imbarcare in telecabina (pana la statia de pornire, contra cost)
  seifuri (contra cost)
  centru SPA
  1 sala de conferinte (echipata, 80-100 de locuri)
  inchiriere auto
  camera depozitare echipament de schi (gratuit)
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sauna
  baie cu aburi
  sala de fitness

  Contra cost
  masaj
  jacuzzi
  proceduri cosmetice pentru fata si corp
  biliard

Pentru copii

 • loc de joaca
  camera cu jocuri
  patut (la solicitare, contra cost)

Plaja

Comentariul nostru

 • Hotel situat in apropiere de statia de imbarcare in telecabina, precum si de baruri, restaurante si magazine. Camere spatioase. Personal prietenos.

Profita acum de un sejur in Bulgaria pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in BANSKO, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in WINSLOW INFINITY.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.