VICTORIA HILL HOTEL 3* , Corfu

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel VICTORIA HILL HOTEL , Corfu

Animatic

Camera hotel

 • baie
  foen
  telefon
  televizor
  balcon
  accesorii pentru baie
  aer conditionat individual – gratuit
  mini-frigider – gratuit
  set pentru ceai/cafea
  seif (la receptie, contra cost)
  room service (la solicitare, contra cost)
  schimbarea lenjeriei/prosoapelor – de 2 ori/saptamana
  curatenie in camera – zilnic
  pardoseala – gresie
  internet Wifi – gratuit

Spatiu exterior

 • 1 bar
  snack-bar (la piscina)
  seif (contra cost)
  1 piscina exterioara
  camera depozitare bagaj
  medic la solicitare (contra cost)
  spalatorie (la solicitare)
  curatatorie chimica (la solicitare, contra cost)
  parcare
  internet WiFi (gratuit, in locuri publice)

Relaxare si sport

 • sporturi nautice (contra cost, statie)

Pentru copii

 • patut (la solicitare, gratuit)
  scaune in restaurant (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Publica (peste drum de hotel, la 500 m). Nisip-pietris. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit. Prosoape – la receptie. Pe plaja: umbrele, sezlonguri – contra cost.

Comentariul nostru

 • Hotelul cu infrastructura dezvoltata. Teritoriul verde, camere simple. Datorita locatiei mai izolate, hotelul este recomandat pentru cupluri, familii si iubitorii de plimbari linistite pe malul marii.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Corfu, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in VICTORIA HILL HOTEL .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.