TROULIS APART HOTEL 2* , Rethymno - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel TROULIS APART HOTEL , Rethymno - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  televizor
  seif (contra cost, nu in toate camerele)
  mini-frigider
  aer conditionat individual (gratuit)
  balcon sau terasa
  chicineta
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - de 3 ori/sapatamana
  internet WiFi (contra cost, in camerele deluxe SV - gratuit)
  pardoseala - gresie

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  2 piscine (cu apa dulce)
  parcare
  camera depozitare bagaje
  medic la solicitare (contra cost)
  WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • sala de fitness (contra cost)

Pentru copii

 • scaunele in restaurant
  patut (gratuit)

Plaja

 • Nisip (la 60 m de hotel). Intrare in mare: nisip. La piscina: umbrele si sezlonguri- gratuit. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. Prosoape de plaja - nu se ofera.

Comentariul nostru

 • Hotel compact, bine ingrijit. Camerele sunt partial renovate si sunt amenajate cu chicineta. Plaja de nisip se afla la 60 m de hotel. Recomandat pentru familii.

  Se poate ajunge relativ usor in Rethymno (la 28 km)

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Rethymno - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in TROULIS APART HOTEL .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.