SUNRISE STUDIOS & APARTMENTS 3* , Rethymno - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel SUNRISE STUDIOS & APARTMENTS , Rethymno - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie sau dus
  seif in camera - contra cost
  bucatarie utilata
  schimbarea prosoapelor: de 2 ori pe saptamana
  feohn
  aer conditionat: individual - contra cost
  televizor
  pardoseala - ceramica
  balcon sau terasa
  ceainic
  mini frigider
  curatenia in camera: de 5 ori pe saptamana
  schimbarea lenjeriei: de 2 ori pe saptamana

Spatiu exterior

 • nisip si pietris (la 500 m de hotel, trecere peste drum)
  umbrele, sezlonguri pe plaja: contra cost
  prosoape pe plaja: nu

Relaxare si sport

Pentru copii

Plaja

Comentariul nostru

 • Hotel apartament confortabil. Toate camerele au bucatarii complet utilate. Atmosfera calma departe de centrele statiunii. Recomandat familiilor cu copii. Situat la o altitudine mica, nerecomandat persoanelor cu dificultati de mobilitate.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Rethymno - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in SUNRISE STUDIOS & APARTMENTS .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.