SUNNY HILLS HOTEL APTS 3* , Paphos

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel SUNNY HILLS HOTEL APTS , Paphos

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada
  foehn (la cererere, la receptie,gratuit)
  telefon
  televizor
  fier si masa de calcat (la solicitare, gratuit)
  aer conditionat (contra cost)
  seif (contra cost)
  mini-bucatarie (frigider, fierbator, aragaz, vesela)
  room service (contra cost)
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  pardoseala - gresie

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 piscina exterioara
  parcare
  spalatorie (contra cost)
  internet WiFi (in locuri publice - gratuit)

Relaxare si sport

Pentru copii

 • scaune in restaurant
  patut 
  bona (la solicitare, contra cost)

Plaja

 • Nisip. La piscina: umbrele si sezlonguri - gratuit. Pe plaja: umbrele si sezlonguri - contra cost. 

Comentariul nostru

 • Camere spatioase si confortabile, cu vedere la mare. Personal atent si prietenos. Recomandat pentru vacante relaxante.

Profita acum de un sejur in Cipru pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Paphos, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in SUNNY HILLS HOTEL APTS .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.