S'INCANTU RESORT Apts , Sardinia - Cagliari

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel S'INCANTU RESORT, Sardinia - Cagliari

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  frigider
  balcon sau terasa
  minibucatarie (cu vesela)
  aer conditionat
  televizor
  schimbarea prosoapelor – la solicitare
  schimbarea lenjeriei – la solicitare
  curatenie finala

Spatiu exterior

 • snack bar
  1 piscina exterioara
  receptie (9-13.00 si 16-20.00)
  internet WiFi (in bar, gratuit)
  spalatorie (autoservire, contra cost)
  inchiriere auto
  parcare

Relaxare si sport

 • teren sportiv (pentru minifotbal si tenis; nocturna contra cost)
  tenis de masa
  animatie usoara (ziua si seara)
  teren de tenis
  jocuri de societate

Pentru copii

 • loc de joaca
  sectiune dedicata in piscina pentru adulti
  miniclub (sfarsitul lunii mai - inceputul lunii septembrie)

Plaja

 • Nisip (600 m de hotel). Pe plaja: umbrele, sezlonguri – contra cost.
  La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit.

Comentariul nostru

 • Hotel confortabil cu teritoriu mic si inconjurat de pini, situat nu departe de orasul Villasimius. Personalul prietenos, camerele cu bucatarie si posibilitatea de a caza pana la 6 persoane recomanda acest hotel pentru familii.

Profita acum de un sejur in Italia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Sardinia - Cagliari, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in S'INCANTU RESORT.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.