SANTA MARINA AGIOS NIKOLAOS 4* , Lasithi - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel SANTA MARINA AGIOS NIKOLAOS , Lasithi - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn
  seif (contra cost)
  telefon
  televizor
  minifrigider
  aer conditionat individual (gratuit)
  curatenie in camera - de 6 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - de 3 ori/saptamana
  balcon (unele camere nu au balcon)
  internet WiFi (gratuit)
  pardoseala – mocheta

Spatiu exterior

 • restaurant principal
  2 baruri
  1 piscina exterioara
  spalatorie (la solicitare, contra cost)
  coafor (contra cost)
  medic la solicitare (contra cost)
  internet cafe (contra cost)
  internet WiFi (contra cost)

Relaxare si sport

 • contra cost
  biliard
  jocuri electronice
  masaj

Pentru copii

 • scaune in restaurant
  patut (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Publica, nisip (la 50 m  vis-a-visde hotel). Intrare in mare: nisip. Pe plaja: cabine de schimb si dus. La piscina: umbrele, sezlonguri - gratutit. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. Prosoape de plaja - nu se ofera.

Comentariul nostru

 • Hotel urban, situat in inima unuia dintre cele mai frumoase orase din Creta. Camere renovate in culori luminoase, teritoriu compact. Animatie - nu e. Se recomanda cuplurilor tinere si familiilor.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Lasithi - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in SANTA MARINA AGIOS NIKOLAOS .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.