ROYAL GARDEN VILLAS&SPA 5* , COSTA ADEJE - TENERIFE

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel ROYAL GARDEN VILLAS&SPA, COSTA ADEJE - TENERIFE

Animatic

Camera hotel

 • baie
  halat si papuci
  piscine (cu incalzire)
  televizor
  aer conditionat
  foehn
  seif
  bucatarie echipata
  internet WiFi (gratuit)

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  1 piscina (cu incalzire, cu vedere paoramica)
  receptie (24 h)
  parcare (gratuit)
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • baie cu hidromasaj
  squash
  diving (contra cost)
  tratamente cosmetice
  baie turceasca (hamam)
  centru Spa (stil oriental, piscina interioara, bai turcesti, cada cu hidromasaj, fantana de gheata si tratamente de infrumusetare)
  sala de fitness
  inchiriere iahturi
  in complex, se poate achita taxa pentru utilizarea terenurilor locale de golf

Pentru copii

Plaja

Comentariul nostru

 • Hotel boutique situat intr-o zona priveligeata - Costa Adeje, la sudul Tenerife, ofera servicii de calitate, mancare delicioasa, precum si cine romantice cu muzica live in jurul piscinei cu vederi panoramice.

Profita acum de un sejur in Spania pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in COSTA ADEJE - TENERIFE, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in ROYAL GARDEN VILLAS&SPA.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.