REDENKA HOLIDAY CLUB 3* , BANSKO

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel REDENKA HOLIDAY CLUB, BANSKO

Situat la 160 km de akeroportul din Sofia si la 145 km de aeroportul din Plovdiv, la 6 km de orasul Bansko si la 2 km de orasul Razlog, in regiunea Radenka din valea Razlog, intre muntii Rila, Pirin si Rodopi.
Construit in anul 2008.

Hotelul are 2 cladiri: „Redenka Palace” si „Redenka Lodge” si un complex de vile „Redenka Villas”. In total sunt disponibile 75 de camere:
- Studio (1 pat dublu sau 2 paturi separate, zona de bucatarie fara usa (frigider, vesela, fierbator, plita si cuptor), balcon, baie cu dus, max. 2 pers., 30 m2);
- One Bedroom Apart. (cu 2 camere, dormitor cu 1 pat dublu sau 2 paturi separate, living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (frigider, vesela, fierbator, plita si cuptor), balcon, baie cu dus, max. 2+2 pers 3 pers., 50 m2);
- Two Bedroom Apart. (cu 3 camere, 2 dormitoare (unul cu pat dublu, celalalt cu 2 paturi separat), living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (frigider, vesela, fierbator, plita si cuptor), balcon, baie cu dus sau cada, max. 4+2 sau 5 pers., 70 m2);
- Villa Two Bedroom (2 dormitoare (unul cu pat dublu, celalalt cu 2 paturi separate), living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (frigider, vesela, fierbator, plita si cuptor), baie cu dus sau cada, max. 4+2 sau 5 pers., 91 m2);
- Villa 3 Bedrooms (3 dormitoare (unul cu pat dublu, celelalte doua cu 2 paturi separate in fiecare), living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (frigider, vesela, fierbator, plita si cuptor), baie cu dus sau cada, max. 6+2 sau 7 pers., 129 m2).

Se accepta plata cu cardul de credit: Visa, Master Card.
Cazare cu animale de companie: se accepta, pana la 3 kg, gratuit.

Adresa: or. Razlog, regiune Redenka.

Tel.: +0035974781517
Internet: www.hotelredenka.com

Camera hotel

 • baie cu dus
  halat (gratuit)
  papuci (contra cost)
  foehn
  fier si masa de calcat (in apartamente, gratuit)
  televizor
  internet WiFi (gratuit)
  incalzire (centralizata)
  balcon (nu in toate camerele)
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  room service - contra cost
  schimbarea prosoapelor - de 2 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar (lobby-bar)
  1 piscina exterioara (deschisa in perioada verii, gratuit)
  1 piscina interioara
  autobuz pana la statia de imbarcare in telecabina (pana la statia de pornire, gratuit)
  parcare (gratuit)
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sala de fitness
  sauna
  baie cu aburi
  jacuzzi

  Contra cost
  proceduri cosmetice
  masaj
  biliard
  teren de fotbal
  teren de tenis

Pentru copii

 • loc de joaca
  sectiune dedicata in piscina pentru adulti (in perioada verii)
  baby corner (gratuit, de la 2 pana la 6 ani)
  patut (la solicitare, gratuit)
  scaune in restaurant

Plaja

Comentariul nostru

 • Hotel situat intr-o regiune retrasa, cu o vedere panoramica la munti. Servicii bune. Personal prietenos.

Profita acum de un sejur in Bulgaria pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in BANSKO, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in REDENKA HOLIDAY CLUB.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.