POTAMAKI BEACH HOTEL 3* , Corfu

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel POTAMAKI BEACH HOTEL, Corfu

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  televizor
  telefon
  balcon sau terasa (nu in toate camerele)
  accesorii de baie
  mini-frigider
  accesorii de baie
  seif (gratuit)
  pardoseala – gresie
  aer conditionat individual (gratuit)
  internet
  curatenie in camera – de 6 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor/ lenjeriei – de 3 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  1 piscina exterioara
  camera depozitare bagaje
  parcare
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  tenis de masa
  seri tematice (o data/saptamana)

  Contra cost
  biliard
  sporturi nautice (pe plaja)

Pentru copii

 • piscina
  scaune in restaurant
  patut (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Nisip-pietris (peste drum cu circulatie activa). Intrare in mare: nisip- pietris. Plaja este utilata cu cabine de schimb. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit. Prosoape – nu se ofera. Pe plaja: umbrele, sezlonguri – contra cost. Prosoape – nu se ofera.

Comentariul nostru

 • Hotel economic. Camere simple curate. Teritoriul compact ingrijit, plaja se afla peste drum de hotel. Recomandat turistilor independenti.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Corfu, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in POTAMAKI BEACH HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.