PIRIN PLACE BANSKO 3* , BANSKO

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel PIRIN PLACE BANSKO, BANSKO

Situat in statiunea Bansko, la 160 km de aeroortul din Sofia, la 145 km de aeroportul din Plovdiv, la 1,5 km de centru si la 100 m de statia de teleferice.
Construit in anul 2007, ultima renovare a avut loc in anul 2016.

Hotelul are o cladire cu 5 nivele. In total sunt disponibile 34 de camere:
- Studio (cu o camera, pat dublu, canapea extensibila, zona de bucatarie (fierbator electric, plita, cuptor cu microunde, toaster, chiuveta, vesela si tacamuri) si masa, max. 3 pers., 38 m2);
- One Bedroom Apartment (dormitor cu pat dublu, living cu canapea extensibila, zona de bucatarie (fierbator electric, plita, cuptor cu microunde, toaster, chiuveta, vesela si tacamuri) si masa, usa intre camere, max. 4 pers., 55 m2);
- Two Bedroom Apartment (doua dormitoare: unul cu pat dublu, celalalt cu 2 paturi separate, usa intre camere, living cu canapea extensibila, zona de bucatarie (fierbator electric, plita, cuptor cu microunde, toaster, chiuveta, vesela si tacamuri), grup sanitar suplimentar, max. 6 pers., 97 m2).

Nu se accepta plata cu cardul de credit.
Cazare cu animale de companie: se accepta, pana la 2 kg, contra cost.

Adresa: or. Bansko, str. Pirin, 115
Internet: www.hchotels.bg
Tel.: +359 894 628 156

Camera hotel

 • baie cu dus sau cada
  foehn
  incalzire centralizata
  televizor
  frigider
  internet WiFi (gratuit)
  fier si masa de calcat
  balcon
  pardoseala - parchet laminat
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea prosoapelor - de 2 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • magazin
  internet WiFi (gratuit)
  inchiriere auto
  spalatorie (contra cost)
  curatatorie chimica (contra cost)

Relaxare si sport

Pentru copii

 • patut (la solicitare, contra cost)
  bona (contra cost)

Plaja

Comentariul nostru

 • Hotel mic si comod, situat in apropiere de statia de teleferice. Personal prietenos si receptiv.

Profita acum de un sejur in Bulgaria pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in BANSKO, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in PIRIN PLACE BANSKO.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.