MINOS APARTHOTEL 4* , Rethymno - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel MINOS APARTHOTEL, Rethymno - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  accesorii de baie
  halate si papuci
  foehn
  aer conditionat centralizat cu control individual (gratuit)
  seif (electronic, gratuit)
  televizor
  telefon
  internet WiFi (gratuit)
  schimbarea prosoapelor - de 3 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana
  curatenie in camera - zilnic
  minifrigider
  set pentru ceai/cafea
  zona de bucatarie
  balcon sau terasa
  pardoseala - gresie

Spatiu exterior

 • restaurant (in hotelul MINOS HOTEL)
  2 baruri (in hotelul MINOS HOTEL)
  2 piscine exterioare (in hotelul MINOS HOTEL)
  minimarket
  parcare
  schimb valutar
  camera depozitare bagaj
  internet WiFi (gratuit)
  internet corner (contra cost)
  medic (la solicitare, contra cost)

Relaxare si sport

 • masaj (la solicitare, contra cost)

Pentru copii

 • patut (la solicitare, gratuit)
  scaunte in restaurant (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Nisip, la 250 m de hotel, peste drum. Pe plaja: sezlonguri si umbrele - contra cost. La piscina: sezlonguri si umbrele - gratuit. Prosoape de plaja - garantie.

Comentariul nostru

 • Hotel nou cu un teritoriul nu prea mare, camere comode si utilate. Face parte din hotelul MINOS HOTEL. Situat aproape de centrul orasului cu numeroase taverne, baruri si magazine de suvenire. Recomandat turistilor care apreciaza proximitatea infrastructurii urbane.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Rethymno - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in MINOS APARTHOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.