MARILENA HOTEL 4* , Heraklion - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel MARILENA HOTEL , Heraklion - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn
  accesorii pentru baie
  telefon
  televizor
  seif
  minifrigider
  balcon sau terasa
  aer conditionat individual
  schimbarea lenjeriei – de 3 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor – de 2 ori/saptamana
  curatenie in camera – zilnic
  internet WiFi (gratuit)
  pardoseala – gresie

Spatiu exterior

 • restaurant principal
  1 baruri
  1 piscina (exterioara)
  camera depozitare bagaj
  parcare
  medic la solicitare (contra cost)
  internet café (contra cost)
  schimb valutar
  TV-corner

Relaxare si sport

 • basketball

Pentru copii

 • loc de joaca (suprafata - nisip)

Plaja

 • Publica (peste un drum cu circulatie activa), intrare lina in mare, pe nisip. Plaja este amenajata cu cabine de dus si cabine de schimb. Pe plaja: sezlonguri si umbrele - contra cost.
  La piscina: umbrele si sezlonguri - gratuit, prosoape de plaja - contra cost.

Comentariul nostru

 • Hotel cu teritoriu verde si camere placute. Situat in statiunea Ammoudara, in apropierea capitalei Heraklion, cu numeroase magazine, baruri si restaurante. Recomandat pentru vacante de familie si tinerii.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Heraklion - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in MARILENA HOTEL .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.