MARBELLA NIDO SUITE HOTEL & VILLAS 5* , Corfu

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel MARBELLA NIDO SUITE HOTEL & VILLAS, Corfu

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  mini-bar (contra cost)
  cafetiera
  accesorii de baie
  seif (gratuit)
  aer conditionat (individual)
  set pentru ceai/cafea
  balcon sau terasa
  halat si papuci
  telefon
  foen
  radio
  televizor
  pardoseala – gresie (parchet laminat)
  curatenie in camera – zilnic
  room service – zilnic (contra cost)
  schimbarea lenjeriei si prosoapelor – zilnic
  internet WiFi (gratuit)

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 restaurant a la carte
  1 piscina exterioara
  2 baruri (bar, bar-restaurant la piscina)
  parcare
  internet club – gratuit
  mini salon SPA
  camera depozitare bagaje
  medic la solicitare (contra cost)
  curatatorie chimica/spalatorie (contra cost)
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sala de fitness
  muzica live (seara, de 2-3 ori/saptamana)

  Contra cost
  masaj
  sporturi nautice (pe plaja)


Pentru copii

Plaja

 • Nisip (peste drum cu circulatie activa). Intare in mare: nisip-pietris. Distinctie Blue Flag. Accesul la plaja: lift si scari. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri si prosoape – gratuit.

Comentariul nostru

 • Hotelul este situat pe un deal, cu vedere panoramica la Marea Ionica. Teritoriul verde bine ingrijit. Suite moderne, elegante, cu terase private si atmosfera relaxata. Hotelul nu accepta copii sub 16 ani! Recomandat pentru vacante romantice.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Corfu, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in MARBELLA NIDO SUITE HOTEL & VILLAS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.