MANOS MARIA HOTEL & APARTMENTS 4* , Heraklion - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel MANOS MARIA HOTEL & APARTMENTS, Heraklion - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cabina de dus
  accesorii pentru baie
  foehn
  aer conditionat individual (gratuit)
  seif (mecanic, contra cost)
  televizor
  internet WiFi (gratuit)
  telefon
  minifrigider
  curatenie in camera – zilnic
  schimbarea prosoapelor – de 3 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei – de 2 ori/saptamana
  balcon
  pardoseala – gresie

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  1 piscina
  camera depozitare bagaj
  internet corner (gratuit)
  internet WiFi (gratuit)
  medic (la solicitare, contra cost)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  TV corner

  Contra cost
  sporturi nautice pe plaja

Pentru copii

 • piscina (sectiune dedicata in piscina principala)
  scaune in restaurant
  patut-tarc (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Publica, nisip-pietris, la 100 m de hotel. Intrarea in mare – nisip-pietris, pe alocuri pietre. Plaja este amenajata cu WC, cabine de dus si cabine de schimb. Pe plaja: sezlonguri, umbrele – contra cost.
  La piscina: sezlonguri, umbrele – gratuit. Prosoape de plaja – contra cost.

Comentariul nostru

 • Hotel boutique situat in apropiere de centrul orasului Hersonissos. Camere confortabile amenajate modern. Plaja publica se afla la 100 m de hotel. Recomandat familiilor si cuplurilor.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Heraklion - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in MANOS MARIA HOTEL & APARTMENTS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.