LOUVRE HOTEL 2* , Corfu

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel LOUVRE HOTEL, Corfu

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn (gratuit)
  telefon
  televizor
  accesorii pentru baie
  aer conditionat (gratuit)
  seif (la receptie, contra cost)
  balcon sau terasa
  mini-frigider (contra cost)
  curatenie in camera – zilnic
  schimbarea lenjeriei – de 2 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor – zilnic
  pardoseala – gresie
  internet WiFi – gratuit

Spatiu exterior

 • 1 bar
  camera de luat mic dejunul
  piscina exterioara
  spalatorie/curatatorie chimica (contra cost)
  internet corner (contra cost)
  camera depozitare bagaj
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Contra cost
  sporturi nautice

Pentru copii

 • patut (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Pietris (la 100 m de hotel). La piscina: umbrele, sezlonguri - gratuit, prosoape - nu se ofera. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. 

Comentariul nostru

 • Hotel cu teritoriu compact. Camere confortabile, cu toate echipamentele necesare. Situat la cativa pasi de satul Gouvia. Recomandat pentru turistii independenti.
  Divertisment de seara: satul Gouvia la cativa pasi, Dassia (2 km)
  Check-out la ora 11:00.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Corfu, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in LOUVRE HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.