LARA PARK BUTIK HOTEL (ex. LARA PARK HOTEL) 3* , Antalya

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel LARA PARK BUTIK HOTEL (ex. LARA PARK HOTEL), Antalya

Hotel: situat la 5 km de aeroportul Antalya, la 7 km de centrul orasului, 150 m peste drum de plaja proprie. Construit in 2001, suprafata totala – 2 300 m2.
Hotelul este compus dintr-o cladire cu 5 nivele:

52 standard room (max. 2+2 pers., 25 m2);

Internet: www.laraparkhotels.com 
??l.: +90 (242) 349 56 56
Fax: +90 (242) 349 56 65
 

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  televizor
  telefon
  mini-bar (gol)
  seif (contra cost)
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana
  balcon
  aer conditionat individual
  room service (24 ore, contra cost)
  pardoseala - mocheta
  Wifi (gratuit)

Spatiu exterior

 • restaurant principal
  1 piscina exterioara
  2 baruri
  spalatorie
  curatatorie chimica
  cabinet medical
  WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • masaj (contra cost)
  sauna (contra cost)

Pentru copii

 • piscina

Plaja

 • Plaja publica, nisip. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape - contra cost. 

Comentariul nostru

 • Hotelul este situat in Lara, in apropiere de centrul orasului, plaje si aeroport. Ofera servicii turistice de calitate.

Profita acum de un sejur in Turcia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Antalya, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in LARA PARK BUTIK HOTEL (ex. LARA PARK HOTEL).

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.