KRITZAS BEACH BUNGALOWS & SUITES 4* , Heraklion - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel KRITZAS BEACH BUNGALOWS & SUITES , Heraklion - Creta

Animatic

Camera hotel


 • baie cu cada sau dus
  aer conditionat individual
  minifrigider
  mini bucatarie (microunde, cuptor electris, tacamuri, aragaz, fierbator)
  televizor
  telefon
  seif - mecanic (contra cost)
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - de 3 ori/saptamana
  curatenie in camera - zilnic
  foehn
  internet WiFi (gratuit)
  balcon sau terasa
  pardoseala - gresie


Spatiu exterior


 • restaurant principal
  1 bar (la piscina)
  1 piscina exterioara 
  camera de dipozitare bagaje
  parcare
  TV - corener
  medic la solicitare (contra cost)


Relaxare si sport

Pentru copii

 • loc de joaca (in aer liber, suprafata - pietris, neingradit) 
  patut-tarc (la solicitare) 

Plaja

 • Publica, nisip, pietris (neechipata, la 100 m de hotel, peste drum cu circulatie neactiva).  La piscina: sezlonguri si umbrele – gratuit. Prosoape de plaja – nu se ofera.

Comentariul nostru

 • Hotelul este situat intr-un loc linistit, pe prima linie. Zona verde bine ingrijită. La cativa pasi se afla cafenele si taverne. Cea mai apropiata plaja, situata la doar 100 de metri de hotel, nu este echipata cu umbrele si sezlonguri. Recomandata pentru vacante de familie.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Heraklion - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in KRITZAS BEACH BUNGALOWS & SUITES .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.