KLEOPATRA FATIH HOTEL 3* , Incekum Alanya

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel KLEOPATRA FATIH HOTEL, Incekum Alanya

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  aer conditionat individual
  televizor
  telefon
  minibar (gol)
  seif (contra cost)
  pardoseala - parchet laminat
  blacon
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  internet WiFi (contra cost)

Spatiu exterior

 • restaurant
  bar
  piscina exterioara
  internet WiFi (contra cost)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  volei pe plaja
  darts

  Contra cost
  baie turceasca
  masaj
  sauna
  jacuzzi

Pentru copii

Plaja

 • Publica, nisip. Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - nu se ofera.

Comentariul nostru

Profita acum de un sejur in Turcia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Incekum Alanya, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in KLEOPATRA FATIH HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.