KAHLUA BEACH 4* , Heraklion - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel KAHLUA BEACH, Heraklion - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  accesorii pentru baie
  papuci
  foehn
  seif (in camera, contra cost)
  internet WiFi (gratuit)
  fierbator
  frigider
  telefon
  televizor
  balcon sau terasa
  aer conditionat individual
  schimbarea lenjeriei – o data la 3 zile
  schimbarea prosoapelor - o da la 2 zile
  curatenie in camera – zilnic
  pardoseala - gresie

Spatiu exterior

 • 1 restaurant (Kahlua Restaurant and Lounge)
  1 bar pe plaja (Kahlua premium bar)
  internet WiFi (gratuit)
  medic (la solicitare, contra cost)
  TV corner

Relaxare si sport

Pentru copii

 • patut (la solicitare, gratuit)
  scaune in restaurant (la solicitare)

Plaja

 • Publica, nisip, peste drum de hotel. Intrarea in apa – nisip-pietris (pe alocuri pietre, placa naturala de piatra). Pe plaja: sezlonguri, umbrele – contra cost. Prosoape de plaja - garantie.

Comentariul nostru

 • Hotel de oras cu camere utilate modern. Situat vis-a-vis de plaja, in centrul statiunii Hersonissos cu numeroase baruri, cafenele si magazine de suvenire. Recomandat tinerilor pentru o vacanta activa si turistilor care vor sa exploreze insula.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Heraklion - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in KAHLUA BEACH.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.