JAZ MAKADI SARAYA RESORT 5* , Makadi Bay

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel JAZ MAKADI SARAYA RESORT, Makadi Bay

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  seif (in camera, gratuit)
  aer conditionat
  minibar (contra cost)
  televizor
  set pentru ceai/cafea
  balcon sau terasa
  pardoseala - gresie
  schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana
  curatenie in camera - zilnic
  room service - contra cost

Spatiu exterior

 • 3 restaurante
  4 restaurante a la carte
  7 baruri
  3 piscine (2 cu incalzire in perioada de iarna)
  magazine
  spalatorie 
  coafor (contra cost)
  parcare (gratuit)
  autobuz pana in centrul orasului (contra cost)

Relaxare si sport

Pentru copii

 • 2 piscine (cu incalzire in perioada de iarna)
  tobogane
  club
  loc de joaca
  patut (la solicitare, gratuit)
  scaune in restaurant

Plaja

 • Proprie, nisip-pietre. Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

  Hotelul Jaz Makadi Saraya Resort se afla la doar 400 m de plaja.

Comentariul nostru

 • Hotel de lux situat chiar in centrul statiunii Madinat - Makadi, la doar 300-700 m de plaja. In aceasta statiune minunata fiecare va gasi ceva interesant. Hotelul ofera camere comode, finisate in stil magic oriental, umplute de atmosfera calda a ospitalitatii egiptene.

Profita acum de un sejur in Egipt pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Makadi Bay, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in JAZ MAKADI SARAYA RESORT.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.