JAZ AQUAMARINE RESORT HURGHADA 5* , Hurghada

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel JAZ AQUAMARINE RESORT HURGHADA, Hurghada

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  fierbator
  seif (in camera, gratuit)
  aer conditionat
  telefon
  balcon sau terasa
  minibar (contra cost)
  televizor LCD
  room service (contra cost)
  schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana
  pardoseala - gresie
  curatenie in camera - zilnic

Spatiu exterior

 • 3 restaurante
  4 restaurante a la carte
  5 baruri
  18 piscine (partial incalzite in perioada iernii)
  22 de tobogane (18 pentru adulti, 4 pentru copii)
  discoteca
  comanda taxi
  bancomat
  spalatorie
  medic la solicitare (contra cost)
  farmacie
  magazine

Relaxare si sport

Pentru copii

 • piscina
  4 tobogane
  miniclub
  patut (la solicitare, gratuit)
  scaune in restaurant

Plaja

 • Proprie, nisip, pietre, adancime de pana la 500 m. Se recomanda incaltaminte speciala. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Comentariul nostru

 • Hotel de lux situat pe litoralul Marii Rosii, camere moderne si comode, spatiu exterior frumos amenajat. Recomandat familiilor si tinerilor.

Profita acum de un sejur in Egipt pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Hurghada, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in JAZ AQUAMARINE RESORT HURGHADA.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.