IRINI STUDIOS 2* , Heraklion - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel IRINI STUDIOS, Heraklion - Creta

Situat la 30 km de aeroportul Heraklion, la 2 km de orasul Malia. A fost construit in anul 1990, ultima renovare a avut loc in anul 2015.
In total sunt disponibile 15 camere:
- studio 2 pax (pat dublu (2 paturi separate la solicitare), max. 2 pers., 25 m2);
- apartment 1-3 pax (pat dublu (2 paturi separate la solicitare), suplimentar – pat single, max. 3 pers., 30 m2).

Se accepta plata cu card de credit: Visa, MasterCard.
Bancomat: la 300 m de hotel.
Cazare cu animale de companie: la solicitare.

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  balcon sau terasa
  telefon
  bucatarie utilata
  frigider
  intenet WiFi (gratuit)
  aer conditionat individual (contra cost)
  seif (mecanic, contra cost)
  pardoseala – gresie ceramica
  curatenie in camera: de 2 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor: de 2 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei: de 2 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • 1 bar
  1 piscina exterioara
  internet WiFi gratuit
  medic (la solicitare)

Relaxare si sport

Pentru copii

 • patut/tarc (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Publica (50 m de hotel). Nisip. Pe plaja: umbrele, sezlonguri – contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit.

Comentariul nostru

 • Aparthotel mic cu camere utilate. Langa hotel se afla o cafenea, baruri si restaurante, precum si o promenada. Recomandat pentru o vacanta economica.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Heraklion - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in IRINI STUDIOS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.