ILIOSTASI BEACH APARTMENTS 2* , Heraklion - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel ILIOSTASI BEACH APARTMENTS, Heraklion - Creta

Situat la 25 km de orasul Heraklion, la 1,5 km de orasul Hersonissos, peste drum de plaja.
Statia de autobuz este la 300 m distanta de hotel.

Construit in anul 1999, hotelul are o cladire principala.
In total sunt disponibile 18 camere:
- studio 2 beds GV/PV (cu o camera, 2 paturi separate sau un pat dublu, zona de bucatarie utilata, max. 3 pers., 22 m2);

Apartamentele de 3, 4, 5 pers. au 2 camere, se deosebesc unele de altele prin numarul diferit de paturi; dormitorul si livingul sunt separate de un paravan cu usa; livingul are zona de bucatarie:
- apartament 3 beds GV/PV (pat dublu (2 paturi separate la solicitare, in functie de disponibilitate), suplimentar - canapea incorporata, max. 3 pers., 28 m2);
- apartament 4 beds SV/PV (pat dublu sau 2 paturi separate, suplimentar - canapele incorporate, max. 4 pers., 35 m2);
- apartament 5 beds SV (pat dublu (2 paturi separate la solicitare, in functie de disponibilitate), suplimentar - canapele incorporate, max. 5 pers., 40 m2).

Se accepta plata cu card de credit: Visa, Mastercard. Bancomat: la 1 km distanta de hotel (in centrul Hersonissos).
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Internet: www.iliostasi.gr
Tel.: +302897025020
Fax: +302897024674

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  ventilator (pe tavan)
  seif, contra cost (mecanic)
  televizor
  minifrigider
  curatenie in camera - de 5 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - de 2 ori/saptamana
  pardoseala - gresie
  balcon sau terasa
  aer conditionat (contra cost)

Spatiu exterior

 • bar (langa piscina sau bar langa mare)
  piscina exterioara
  camera de depozitare bagaje
  internet WiFi, gratuit

Relaxare si sport

 • tenis de masa
  baschet
  biliard

Pentru copii

 • loc de joaca (nisip, neacoperit, la umbra copacilor, nu este ingradit)
  sectiune pentru copii in piscina pentru adulti (apa de mare)
  patut tarc, la solicitare (gratuit)

Plaja

 • Nisip-pietris (la 20 m distanta peste drum de hotel). Intrarea in mare: pe nisip (pe alocuri sunt pietre). Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost (pentru turistii hotelului se ofera un discount de 25%). La piscina: sezlonguri - gratuit. Prosoape de plaja - nu se ofera.

Comentariul nostru

 • Hotel de buget economic, potrivit pentru turistii care prefera sa exploreze insula. Situat vis-a-vis de mare si de Muzeul Lychnostatis. Micul dejun traditional este servit pe spatiul exterior al muzeului, chiar pe malul marii; cinele tip meniu fix -la taverna de langa hotel. Camerele sunt simple, decorate in stil traditional cretan. Spatiul exterior este compact si frumos amenajat, cu loc de joaca pentru copii.
  Se poate ajunge usor in orasul Hersonissos - 1,5 km.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Heraklion - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in ILIOSTASI BEACH APARTMENTS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.