IL MERCATO HOTEL & SPA (EX: IBEROTEL IL MERCATO SSH) 5* , SHARM EL SHEIKH

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel IL MERCATO HOTEL & SPA (EX: IBEROTEL IL MERCATO SSH), SHARM EL SHEIKH

Situat in statiunea Hadaba (Om El Sid), la 3 km de Orasul vechi, la 3 km de centrul orasului, la 10 km de Naama Bay si la 18 km de aeroport. Hotelul are o cladire principala cu 3 nivele (cladirea principala) si cladiri suplimentare cu 2 nivele cu camere standard.  
In total sunt disponibile 318 de camere: 
- Standard room (pool, back view, max. 2+1 pers., cada sau dus, doar geam, 32 m2).
- Superior room (Il Mercato Mall view, max. 3 pers., cada sau dus, 70% cu balcon, 30% cu geam, 36 m2)
- Deluxe Pool View (pool view, max. 3 pers., cada, 100% cu terasa, 36 m2)
- Family Room (garden view, макс. 3+1 pers., dormitor (cu usa) si living, cada sau dus, 70% de camere au doar geam, 30% au balcon, 60 m2)


Hotelul ofera suplimentar doar 1 pat (camp bed).


 


Sunt disponibile camere connected (standard and superior room).

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  hoehn
  televizor
  telefon
  seif
  aer conditionat centralizat
  balcon sau terasa (45% din camere au doar geam)
  fier de calcat (la solicitare, gratuit)
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - la solicitare
  schimbarea prosoapelor - la solicitare
  room service (contra cost)
  pardoseala - gresie

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  3 restaurante a la carte (contra cost Il Mercato mall cu 15% discount)
  3 baruri (pe acoperis, lobby, pe plaja)
  4 piscine (2 piscine exterioare pe acoperis (cu incalzire in perioada de iarna), 1 piscina semi-inchisa)
  autobuz pana in centrul orasului (pana in Orasul vechi - gratuit)
  spalatorie (contra cost)
  2 lifturi
  bancomat
  spalatorie (contra cost)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sala fitness
  volei pe pplaja
  tenis de masa
  show de seara

  Contra cost
  masaj
  jacuzzi
  sauna
  baie cu aburi
  biliard

Pentru copii

 • 3 sectiuni pentru copii in piscina la adulti 
  loc in restaurant
  mini-disco
  club pentru copii
  scaunele in restaurant 
  patut (la solicitare)

Plaja

 • Corali (Tamra Beach - intrarea 2 Eur, tarnsfer gratuit, bar (contra cost). El Fanar - intrarea 3 Eur, bar (contra cost)). Nisip (Eden Ibiza - intrare libera si transfer, bar pe plaja - conceptul AI (bauturi non-alcoolice)). Transfer pana la plaja. Pe plaja: WC.


  1. Eden Ibiza: Situat in golful Sharm El Maya, in apropierea Orasului vechi. Calatoria cu autobuzul de la hotel dureaza aproximativ 20 de minute; hotelul ofera apa, bauturi racoritoare, suc, precum si checuri si biscuitii de dupa-amiaza. Intre plaja si hotel functioneaza regulat un autobuz pana la orele 17:00. Plaja gratutia de nisip este perfect potrivita pentru familii cu copii. (Plaja de nisip cu divertistmente active, potrivit pentru familii).   


  2. IL Fanar: Situat la 15 minute de hotel, cu autobuzul 5 minute. Intrarea: 3 Eur/zi, inclusiv o sticla de apa, prosoape de plaja, sezlonguri si umbrele. Intre plaja si hotel functioneaza regulat un autobuz pana la orele 17:00. (Plaja pentru snorkeling si relaxare).

  3. Tamra Beach: Situat la 3 km de hotel, timpul calatoriei este de 7 min. Intrarea: 2 Eur, inclusiv o sticla de apa, prosoape de plaja,sezlonguri si umbrele. Intre hotel si plaja functioneaza regulat un autobuz pana la orele 17:00. (Recif de corali, plaja pentru snorkeling).

Comentariul nostru

 • Hotel mic in centrul localitatii Hadaba, care se afla pe aceeasi strada Il Mercato.

Profita acum de un sejur in Egipt pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in SHARM EL SHEIKH, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in IL MERCATO HOTEL & SPA (EX: IBEROTEL IL MERCATO SSH).

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.