HOTEL VOULA 2* , Heraklion - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel HOTEL VOULA, Heraklion - Creta

Situat la 25 km de aeroportul din Hersonissos, la 50 m de strada centrala a orasului. Statia de autobuz se afla la 150 m de hotel.
Construit in anul 1984.

Hotelul are o cladire cu lift.
In total sunt disponibile 21 de camere:
- standard room (2 paturi separate (pat dublu la solicitare), suplimentar - canapea, max. 3 pers., 15 m2);
- apartment room (bucatarie complet utilata, 2 paturi separate (pat dublu la solicitare), suplimentar - canapea, max. 3 pers., 20-28 m2).

Se accepta plata cu cardul de credit: Visa, MasterCard.
Bancomat: la 120 m de hotel.
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  aer conditionat individual (contra cost)
  seif (mecanic, contra cost)
  televizor
  internet WiFi (gratuit)
  minifrigider
  curatenie in camera - de 6 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - de 2 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  balcon
  pardoseala - marmura

Spatiu exterior

 • sala pentru micul dejun
  1 bar
  parcare (la 100 m de hotel, gratuit)
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

Pentru copii

 • patut-tarc (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Publica, nisip, peste drum, la 100 m. Pe plaja: umbrele si sezlonguri - contra cost. Prosoape de plaja - nu se ofera.

Comentariul nostru

 • Hotel mic situat in orasul Hersonissos, in apropiere de numeroase taverne, baruri si magazine de suvenire. Recomandat tinerilor.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Heraklion - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in HOTEL VOULA.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.