ELINA HOTEL APARTMENTS 3* , Rethymno - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel ELINA HOTEL APARTMENTS, Rethymno - Creta

Situat in orasul Rethymno, la 80 km de aeroportul din Heraklion, la 70 km de orasul Chania, la 200 m de plaja. Statia de autobuz se afla vis-a-vis de hotel.
Construit in anul 1984, ultima renovare a avut loc in iarna anului 2015.

Hotelul are o cladire cu 5 nivele cu lift. In total sunt disponibile 33 de camere:
- maisonette (cu 2 nivele; nivelul inferior: dormitor cu zona de living; nivelul superior: balcon, al doilea dormitor, 2 paturi separate, suplimentar – pat single, zona de bucatarie utilata, max. 3 pers., 35 m2);
- apartment (dormitor si living cu usa, 2 paturi separate, suplimentar – 2 canapele, zona de bucatarie utilata, max. 4 pers., 40 m2);
- family room (2 dormitoare si living, in fiecare dormitor – 2 paturi separate, suplimentar – canapea, 2 bai, zona de bucatarie utilata, max. 5 pers., 60 m2).

Se accepta plata cu card de credit: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.
Bancomat la 50 m de hotel.
Cazarea cu animale de companie: pana la 10 kg (la solicitare, in maisonette)

Telefon: +30283127395
Fax: +302831027397

Camera hotel

 • baie cu cada
  foehn
  seif (mecanic, contra cost)
  aer conditionat individual (gratuit)
  telefon
  minibucatarie (utilata)
  televizor
  internet WiFi (gratuit)
  minifrigider
  dozator
  balcon
  pardoseala - gresie/parchet laminat
  curatenie in camera - de 5 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei - de 2 de 5 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - de 4 de 5 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • sala pentru mic dejun
  1 bar
  piscina exterioara
  internet WiFi (pe tot spatiul exterior al hotelului, gratuit)
  internet cafe (contra cost)

Relaxare si sport

 • jocuri electronice (contra cost)

Pentru copii

 • sectiune dedicata in piscina de adulti

Plaja

 • Publica, la 200 m2 de hotel, intrarea in mare lina, pe nisip, amenajata cu dus si WC. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. Prosoape de plaja - nu se ofera.
  La piscina: umbrele, sezlonguri - gratuit.

Comentariul nostru

 • Hotel de tip urban, situat la 10 minute de mers de atractiile principale. Recomandat pentru vacante cu familia precum si turistii care prefera divertismentul de seara in oras.
  Divertisment de seara: orasul Rethymno (200 m).

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Rethymno - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in ELINA HOTEL APARTMENTS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.