COSTANTIANA BEACH HOTEL APARTMENTS Apts , Larnaca

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel COSTANTIANA BEACH HOTEL APARTMENTS , Larnaca

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn (la solicitare, la receptie, gratuit)
  televizor
  aer conditionat (gratuit)
  telefon (apeluri in afara hotelului- contra cost)
  balcon (doar in One Bedroom Apartment)
  seif (contra cost)
  bucatarie (frigider, fierbator, aragaz, vesela)
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  room service - nu se ofera
  pardoseala - gresie
  internet WiFi (gratuit)

Spatiu exterior

 • cafenea
  1 bar
  parcare (gratuit)
  spalatorie (contra cost)
  medic la solicitare (contra cost)
  internet WiFi (gratuit, pe tot teritoriul hotelului)

Relaxare si sport

 • Contra cost
  sporturi nautice

Pentru copii

 • patut (gratuit)

Plaja

 • Nisip. Pe plaja: umbrele, sezlonguri si prosoape - contra cost.

Comentariul nostru

 • Pret calitate, aproape de plaja, nu departe de aeroportul Larnaca. In apropiere se afla centrul statiunii cu multe baruri, restaurante si magazine .Recomandat turistilor care prefera sa combine relaxarea pe plaja cu distractiile active.

Profita acum de un sejur in Cipru pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Larnaca, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in COSTANTIANA BEACH HOTEL APARTMENTS .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.