COSTA REI APARTMENTS Apts , Sardinia - Cagliari

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel COSTA REI APARTMENTS, Sardinia - Cagliari

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  televizor (satelit, contra cost)
  aer conditionat (contra cost)
  internet WiFi (contra cost)
  masina de spalat vesela (contra cost)
  barbeque
  lenjerie, prosoape (la solicitare, contra cost)

Spatiu exterior

 • piscina (contra cost)
  receptie (09:00-13:00 si 16:00–20:00, pentru check-in mai tajrziu de ora 20:00 – la solicitare, contra cost)
  loc de parcare - gratuit (la fiecare apartament)
  spalatorie
  inchiriere auto

Relaxare si sport

 • Contra cost
  teren de fotbal
  teren de tenis
  volei

Pentru copii

 • loc de joaca (contra cost)
  bona (la solicitare, contra cost)
  patut (la solicitare, contra cost)

Plaja

 • Publica, la 200-600 m de apartamente.

Comentariul nostru

 • Apartamentele se prezinta in conditii bune, sunt situate in apropiere de un centru comercial, restaurant, bar si chiosc de ziare, la 500 m de complexele sportive si de agrement din statiunea Costa Rei.

Profita acum de un sejur in Italia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Sardinia - Cagliari, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in COSTA REI APARTMENTS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.