CORNELIA AZURE VILLAS 5* , Belek

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel CORNELIA AZURE VILLAS, Belek

Situat la 35 km de aeroportul din Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya, la 2 km de localitatea Belek, intre hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si clubul Cornelia Golf, la 500 m distanta de plaja proprie.
Deschis in anul 2013, suprafata totala - 32 000 m2.

Hotelul are 33 cladiri cu 2 nivele Azure Villas (toate au iesire la piscina comuna cu apa de mare).
Azure Villas (vedere la piscina si padure):
- 26 Azure Villa 2 cu 2 nivele - cu doua dormitoare (tip A: la primul nivel - living cu minibucatarie si tejghea de bar, terasa, la al doilea nivel - 2 dormitoare cu usa, 2 bai (una cu jacuzzi si dus, cealalta cu cada si dus); tip B: la primul nivel - living cu minibucatarie si tejghea bar, dormitor cu usa, baie cu cada si dus, terasa, la al doilea nivel - dormitor cu usa, baie cu jacuzzi si dus; max. 4+2 pers., 180-230 m2, servicii VIP);
- 7 Azure Villa 3 cu 2 nivele – cu trei dormitoare (la primul nivel: living cu minibucatarie si tejghea de bar, dormitor cu usa, baie cu cada si dus, terasa; la al doilea nivel: doua dormitoare cu usa, 2 bai (o baie cu jacuzzi si dus, cealalta cu cada si dus), max. 6+3 pers., 220-310 m2, servicii VIP).

*Doua dintre vile au cate un nivel si sunt destinata persoanelor cu dizabilitati.
*Pentru toate vilele in ziua sosirii se ofera: express check-in, flori, platou de bun venit, o sticla de vin spumant si una de vin rosu, whiskey si vodca, in functie de conditiile meteo - prosop umed/incalzit, turndown service, meniu de perne, masa de calcat si fier de calcat, pe timp de ploaie - umbrele si impermeabile; suplimentari periodice - fructe, dulciuri turcesti, alune si ciocolata.

Telefon: +902427101600
Fax: (242) 715 33 53
Internet: www.corneliaresort.com

Camera hotel

 • baie cu jacuzzi sau cada
  foehn
  cantar
  halat si papuci
  aer conditionat centralizat
  televizor
  telefon
  minibar (bauturi racoritoare, bere, lapte - se suplimenteaza zilnic, gratuit)
  fierbator (set de ceai si cafea)
  seif (gratuit)
  pardoseala - marmura si mocheta
  terasa
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana (la solicitare, zilnic)
  room service (24h, meniu special, gratuit)
  internet WiFi (gratuit)

Spatiu exterior

 • restaurant principal Azure
  meniu dietetic
  meniu vegetarian
  meniu a la carte (de la bucatarul chef - contra cost)
  bar Azure (07:00-24:00)
  4 piscine exterioare cu sectiune pentru copii si apa de mare (o piscina la 7-8 vile)

  *Servicii exclusive pentru turistii cazati in complexul Cornelia Azure Villas:
  *turistii Azure Villas pot beneficia de toate serviciile hotelului Cornelia Diamond Golf Resort & Spa;
  *pentru turistii Azure Villas se ofera transfer gratuit intre hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Azure Villas;
  *pot utiliza gratuit zona VIP de pe plaja, pavilioanele pe plaja - contra cost;
  *prioritate la rezervarea restaurantelor a la carte de la hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa;
  *prioritate la rezervarea serviciilor centrului SPA Crassula; discount de 10% la toate serviciile contra cost din centrul SPA;
  *lectii individuale de yoga, rezervare masaj si diverse tratamente cosmetice (contra cost, conform meniului special din camera);
  *folosirea gratuita a serviciilor de spalatorie (cu exceptia curatatoriei chimice) si a pachetelor interactive (Blue Ray DVD);
  *cadou la check-out - halate brodate cu initialele turistilor;
  *rezervarea servicii majordom (09:00 - 23:00, contra cost);
  *acces gratuit la terenul de tenis (cu rezervare prealabila);
  *golf, gratuit (cu rezervare prealabila).

Relaxare si sport

Pentru copii

 • *Pentru copii 0-12 ani: incalzitor pentru sticlute, cada, scaun pentru copii la baie, jucarii-surprize, baby phone si carucior (in functie de disponibilitate, la solicitare), in minibar - Neskquik si lapte, produse Hipp sau Milupa (in restaurant), fulgi de porumb.

Plaja

 • Proprie, nisip (la 500 m distanta de Azure Villas).

Comentariul nostru

 • Fiecare vila are un design deosebit. Restaurant VIP si bar exclusiv pentru turistii Azure Villas. La cerere, cazarea in vile poate fi separata sau in comun cu alti turisti cazati in aceeasi vila. Echipa separata de animatie pentru copii. Recomandat pentru turistii care prefera cazarile exclusiviste si un grad sporit de intimitate.

Profita acum de un sejur in Turcia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Belek, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in CORNELIA AZURE VILLAS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.