CORFU MARIS 4* , Corfu

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel CORFU MARIS, Corfu

Animatic

Camera hotel

 • balcon sau terasA
  accesorii pentru baie
  aparat de aer condiTionat: individual gratuit
  schimbarea lenjeriei: de 2 ori pe saptamana
  pardoseala: placi ceramice
  schimbarea prosoapelor: de 3 ori pe saptamana
  TV: satelit
  curatenie in camera: zilnic
  Internet: Wi-Fi, gratuit
  Ceainic electric
  dus
  mini frigider
  telefon
  feohn

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  parcare gratuita
  WiFi - gratuit
  seif
  doctor - contra cost

Relaxare si sport

 • sauna
  jacuzzi
  masaj

Pentru copii

 • Bebelusi de la 8 luni la 3 ani
  scaun in restaurant: la cerere (gratuit)
  patut de copii: la cerere, gratuit
  parc

Plaja

 • Pe prima linie. Pietris - pietre
  Umrele si sezlonguri pe plaja - gratuit. Posoape - contra cost

Comentariul nostru

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Corfu, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in CORFU MARIS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.