CORAL HOTEL 3+ , Lasithi - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel CORAL HOTEL, Lasithi - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn
  aer conditionat individual (gratuit)
  seif (gratuit)
  televizor
  telefon
  internet WiFi (gratuit)
  minifrigider
  set pentru ceai/cafea
  curatenie in camera – zilnic
  schimbarea lenjeriei – de 3 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor – zilnic
  balcon
  pardoseala – gresie

Spatiu exterior

 • restaurant principal
  2 baruri
  piscina cu apa de mare la nivelul 3 (135 m2)
  internet WiFi (gratuit)
  sala de negocieri (pana la 40 pers.)
  supermarket
  parcare

Relaxare si sport

 • Gratuit
  program de divertisment, seara

  Contra cost
  sauna
  masaj
  solar
  sala de fitness (pe teritoriul hotelului Hermes Hotel)
  sporturi nautice pe plaja

Pentru copii

 • Hotelul nu accepta turisti sub 16 ani!

Plaja

 • Pietris, peste drum de hotel. Intrarea in mare – pietris. Pe plaja: umbrele, sezlonguri – gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, prosoape de plaja – gratuit. Plaja cu nisip la 300 m de hotel.

Comentariul nostru

 • Hotelul este situat in centrul orasului Agios Nikolaos. La 5 minute de mers pe jos se afla centrul istoric al orasului, numeroase taverne, baruri, restaurante si magazine. Recomandat tinerilor si cuplurilor.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Lasithi - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in CORAL HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.