CLUB ST GEORGE Apts , Paphos

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel CLUB ST GEORGE, Paphos

Situat la 136 km de aeroportul din Larnaca, la 18 km de aeroportul din Paphos, la 3 kam de centrul orasului Paphos, la 9 km de plaja Coral Bay, in regiunea Tremithousa.

Hotelul a fost deschis in anul 2013.

Hotelul are un complex din 39 de apartamente cu 2 nivele (fara lift) si 3 nivele (cu lift), 14 vile cu un nivel, 15 vile cu 2 nivele si o cladire cu 3 nivele Club House (cu lift).

In total sunt disponibile 283 de camere:
- Studio (o camera, minibucatarie, baie, balcon, max. 2 pers., 50 m2);
- One Bedroom (dormitor si sufragerie, minibucatarie, baie, balcon, max. 4 pers., 65 m2);
- Two Bedrooms (2 dormitoare si living, balcon, minibucatarie, 2 bai cu cada, max. 6 pers., 90 m2);
- Two Bedrooms Villa (camera cu 2 nivele, 2 dormitoare si living, terasa si gradina, minibucatarie, 2 bai cu cada si dus, piscina, max. 6 pers., 118 m2);
- Three Bedrooms Villa (3 dormitoare si living, terasa si gradina, 2 paturi duble, minibucatarie, 2 bai cu cada si dus, piscina, max. 8 pers., 128 m2).

In camere: pat dublu sau 2 paturi separate (suplimentar – pat pliabil, sofa.

Se accepta plata cu card de credit: MasterCard, Visa, American Express.
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Tel.: +357 26 652 241
Internet: http://clubstgeorge.com/

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn
  bucatarie
  aer conditionat
  seif (gratuit)
  intenet WiFi (gratuit)
  pardoseala - gresie
  curatenie in camera - de 3 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  2 piscine
  1 piscina interioara
  SPA
  parcare
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sala de fitness

  Contra cost
  sauna
  biliard

Pentru copii

 • meniu in restaurant (contra cost)
  loc de joaca
  piscina
  scaune in restaurant
  patut (gratuit)

Plaja

 • Plaja cu nisip (Coral Bay) la 9 km de hotel. Pe plaja: umbrele – contra cost, sezlonguri – contra cost. Transfer pana la plaja: contra cost.
  La piscina: sezlonguri si umbrele – gratuit.

Comentariul nostru

 • Teritoriu mare si frumos. Bungalow-urile sunjt executate in stil mediteranean. Sunt disponibile camere cu cateva dormitoare, ideale pentru grupuri sau familii mari. Recomandat familiilor, inclusiv cu copii.

Profita acum de un sejur in Cipru pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Paphos, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in CLUB ST GEORGE.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.