CACTUS HOTEL 2* , Larnaca

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel CACTUS HOTEL, Larnaca

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  accesorii pentru baie
  foehn
  seif (contra cost)
  aer conditionat
  telefon
  televizor
  minifrigider (contra cost)
  internet WiFi (contra cost)
  pardoseala - mocheta (sau gresie)
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • 2 restaurante
  2 baruri
  1 piscina exterioara
  1 sala de conferinte (50 pers.)
  spalatorie (contra cost)
  parcare
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  tenis de masa

  Contra cost
  sauna
  biliard

Pentru copii

 • loc de joaca
  scaune in restaurant
  patut
  bona (la solicitare, contra cost)

Plaja

 • Nisip. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri - gratuit (prosoape de plaja nu se ofera).

Comentariul nostru

 • Hotelul este situat intr-o zona linistita, in apropiere de numeroase cafenele si restaurante, precum si de plaja. Recomandat pentru un sejur economic.

Profita acum de un sejur in Cipru pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Larnaca, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in CACTUS HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.