BREZA 3* , BOROVETS

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel BREZA, BOROVETS

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  telefon
  minibar
  incalzire (centralizata)
  televizor
  schimbarea lenjeriei – o data la 5 zile
  schimbarea prosoapelor - o data la 2 zile
  curatenie in camera - zilnic

Spatiu exterior

 • 1 restaurant (pentru 80 pers.)
  1 bar (lobby-bar)
  parcare (gratuit)
  camera depozitare echipament de schi (contra cost)
  internet WiFi (contra cost)

Relaxare si sport

 • Contra cost
  sauna
  baie cu aburi
  masaj

Pentru copii

 • loc de joaca
  patut (gatuit)

Plaja

Comentariul nostru

 • Hotel mic si comod, situat aproape de centrul statiunii si de statia de imbarcare in telecabina. Personal prietenos.

Profita acum de un sejur in Bulgaria pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in BOROVETS, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in BREZA.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.