BOROVETS GARDENS 2* , BOROVETS

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel BOROVETS GARDENS, BOROVETS

Situat la 72 km de orasul Sofia, la 125 km de orasul Plovdiv, la 500 m de centrul statiunii si de statia de pornire a telefericelor. Se ofera transfer gratuit pana la statia de pronire a telefericelor.
Construit in anul 2009, ultima renovare a avuut loc in anul 2016.

Hotelul are o cladire cu 5 nivele. In total sunt disponibile 30 de camere:
- Studio (doua paturi separate si fotoliu extensibil, zona de bucatarie (masa cu scaune, frigider, plita, cuptor cu microunde, toaster, aparat de cafea, fierbator electric, vesela si tacamuri), max. 3 pers., 40 m2);
- One Bedroom Apartment (dormitor cu pat dublu, usa intre camere, living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (masa cu scaune, frigider, plita, cuptor cu microunde, toaster, aparat de cafea, fierbator electric, vesela si tacamuri), max. 4 pers., 60 m2);
- Two Bedroom Apartment (doua dormitoare: unul cu pat dublu, celalalt cu 2 paturi separate, usi intre camere, living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (masa cu scaune, frigider, plita, cuptor cu microunde, toaster, aparat de cafea, fierbator electric, vesela si tacamuri), max. 6 pers., 90m2).

Se accepta plata cu cardul de credit: Visa, MasterCard.
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Adresa: statiunea Borovets
Tel.: +359 884 630 267
Internet: www.borovetsgardens.bg

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn (solicitare la receptie, gratuit)
  halat si papuci (contra cost)
  incalzire centralizata
  televizor
  internet WiFi (gratuit)
  fier de calcat (la solicitare, gratuit)
  balcon
  pardoseala - parchet laminat
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea prosoapelor - o data la 2 zile
  schimbarea lenjeriei - zilnic

Spatiu exterior

 • lobby bar
  piscina interioara (gratuit)
  seif (contra cost)
  internet WiFi (gratuit)
  spalatorie (contra cost)

Relaxare si sport

 • Contra cost
  sauna
  biliard
  jocuri electronice

Pentru copii

 • patut (la solicitare, gratuit)

Plaja

Comentariul nostru

 • Hotel comod cu personal receptiv. Raport bun calitate-pret.

Profita acum de un sejur in Bulgaria pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in BOROVETS, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in BOROVETS GARDENS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.