BORONIA HOTEL APTS Apts , Larnaca

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel BORONIA HOTEL APTS, Larnaca

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn (solicitare la receptie, gratuit)
  seif (la receptie, contra cost)
  bucatarie (frigider, fierbator, aragaz, vesela)
  aer conditionat (contra cost)
  internet WiFi (gratuit)
  telefon
  televizor
  pardoseala - gresie
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - 1 data pe saptamana
  room service (contra cost)

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  1 piscina exterioara (91 m2)
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

Pentru copii

 • scaune in restaurant
  patut (la solicitare)
  bona (la solicitare, contra cost)

Plaja

 • Nisip-pietris (la 100 m de hotel, peste drum). Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. Prosoape de plaja - nu se ofera.
  La piscina: umbrele, sezlonguri - gratuit (prosoape de plaja nu se ofera).

Comentariul nostru

 • Hotel confortabil situat peste drum de plaja. Restaurantul este finisat in stilul unei taverne si ofera mancare cu specific local si international. Recomandat familiilor pentru un sejur economic.

Profita acum de un sejur in Cipru pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Larnaca, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in BORONIA HOTEL APTS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.