BE LIVE ADULTS ONLY TENERIFE 4* , TENERIFE NORTH

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel BE LIVE ADULTS ONLY TENERIFE, TENERIFE NORTH

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada
  seif (contra cost)
  aer conditionat
  telefon
  curatenie in camera : zilnic
  pardoseala – laminat
  schimbarea prosoapelor – la solicitare
  televizor
  oglinda pentru machiaj
  schimbarea lenjeriei – de 3 ori/saptamana
  balcon sau terasa
  foehn

Spatiu exterior

 • 1 restaurant (bufet)
  1 bar (la piscina)
  snack-bar
  1 piscina (exterioara cu apa dulce)
  terasa
  magazine
  biblioteca
  coafor
  parc
  3 sali de conferinte (200 pers.)
  spalatorie/curatatorie chimica (contra cost)
  salon TV
  internet café (contra cost)
  WiFi (in locuri piblice, gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  tenis de masa
  darts
  sala fitness
  muzica live
  aerobic
  aqua aerobic
  sah
  animatie

Pentru copii

Plaja

 • Publica (Playa Jardin), nisip. Pe plaja: umbrele, sezlonguri – contra cost. Prosoape – garantie. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit, prosoape – garantie.

Comentariul nostru

 • Hotel economic. Infrastructura modesta, aproape de plaja si de oras.  

Profita acum de un sejur in Spania pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in TENERIFE NORTH, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in BE LIVE ADULTS ONLY TENERIFE.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.