ANNABELLA ANNEX 4* , Incekum Alanya

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel ANNABELLA ANNEX, Incekum Alanya

Situat la 100 km de aeroportul din Antalya, la 20 km de Alanya, in localitatea Incekum, la 350 m peste drum de plaja proprie, acces prin pasaj subteran.
Construit in anul 1993, ultima renovare a avut loc in anul 2013, iar suprafata totala este de 10 000 m2.

Hotelul are o cladire principala cu 6 nivele:
- 95 standard annex (max. 2+1 pers., 18 m2).

Tel.: +90 (242) 517 15 15
Fax: +90 (242) 517 15 03
Internet: http://www.annabellahotels.com/

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  aer conditionat individual
  seif (contra cost)
  televizor
  telefon
  minibar (bauturi racoritoare in ziua cazarii - gratuit)
  balcon
  pardoseala - parchet laminat
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  curatenie in camera - zilnic
  internet WiFi (contra cost)

Spatiu exterior

 • restaurant principal
  1 bar
  piscina exterioara
  spalatorie
  internet WiFi (contra cost)

Relaxare si sport

Pentru copii

Plaja

 • Proprie, nisip. Peste drum de hotel (acces prin pasaj subteran). Bar pe plaja - gratuit. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - se ofera.

Comentariul nostru

 • Teritoriu compact, camere comode si atmosfera familiala. Turistii pot utiliza o parte din infrastructura hotelului Annabella Diamond. Recomandat pentru familii.

Profita acum de un sejur in Turcia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Incekum Alanya, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in ANNABELLA ANNEX.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.