AMALTHIA VILLAS Apts , Paphos

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel AMALTHIA VILLAS, Paphos

Situat la 40 km de aeroportul din Paphos, la 18 km de centrul orasului Paphos, in regiunea localitatii Peyia, nu departe de biserica Agios Georgios, la 800 m de plaja cu nisip, la 1 km de Parcul National Akamas.

Complexul a fost construit in anul 2000. Anual au loc lucrari de renovare.
- Three Bedrooms Villa (suprafata gradinii - pana la 3,500 m2, 3 dormitoare si living, usi intre camere, piscina 3х15 sau 5х15 m, max. 9 pers., balcon sau terasa si gradina, bucatarie complet utilata, bai cu cada sau dus in fiecare camera, paturi separate sau duble, suplimentar - paturi separate);
- Four Bedrooms Villa (suprafata gradinii 2,500 m2, 4 dormitoare si living, usi intre camere, piscina 5х15 m, max. 12 pers, balcon, terasa si gradina, bucatarie complet utilata, bai cu cada sau dus in fiecare camera, paturi separate sau duble, suplimentar - paturi separate);
- Five Bedrooms Villa (suprafata gradinii 2,750 m2, 5 dormitoare si living, usi intre camere, piscina 5х15 m, max. 15 pers., balcon, terasa si gradina, bucatarie complet utilata, bai cu cada sau dus in fiecare camera, paturi separate sau duble, suplimentar - paturi separate).

Se accepta plata cu card de credit: MasterCard, Visa.
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Tel.: +357 26 621 069
Internet: http://www. cyprus-coralbayvillas.com

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  accesorii pentru baie
  foehn
  seif (in camera, gratuit)
  bucatarie (frigider, aragaz, cuptor cu microunde, set pentru ceai/cafea, masina de spalat)
  aer conditionat individual (contra cost)
  CD/DVD-player
  televizor
  internet WiFi (gratuit)
  balcon sau terasa
  pardoseala - gresie
  schimbarea lenjeriei - 1 data pe saptamana
  schimbarea prosoapelor - 1 data pe saptamana
  curatenie in camera - 1 data pe saptamana
  room service: nu se ofera

Spatiu exterior

 • 12 vile, fiecare are piscina individuala si gradina
  fiecare vila are parcare individuala
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • sauna (contra cost, doar in vila Leto 3 bedroom)

Pentru copii

 • loc de joaca (langa receptie)
  scaune pentru copii (gratuit)
  bona (la solicitare, contra cost)
  patut (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Publica, nisip-pietris, la 800 m de complex.

Comentariul nostru

 • Vilele sunt situate in imprejurimile pitoresti ale orasului Paphos, in localitatea Peyia. Turistilor li se ofera o cazare in vile confortabile cu piscine individuale, internet WiFi gratuit si terasa cu zona de gratar. In apropiere se afla numeroase magazine, restaurante si baruri, precum si atractiile locale: Parcul de Pasari si Parcul National Akamas. Complexul este ideal pentru familii sau grupuri de prieteni.

Profita acum de un sejur in Cipru pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Paphos, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in AMALTHIA VILLAS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.