TEZ TOUR pe scurt.

Tour operatorul Tez Tour este una dintre cele mai mari companii in domeniul vacantelor si calatoriilor, lider pe segmentul de outgoing pentru Rusia, tarile CSI si Europa de Est si Centrala.
Tour operatorul Tez Tour a fost infiintat in 1994 si in total detine mai mult de 20 de companii care au activitate de outgoing (trimitere turisti) sau incoming (primire turisti). In toate tarile din si in care opereaza Tez detine propriile birouri.
O parte dintre acestea sunt deschise in destinatiile unde se ofera servicii la sol (Andorra, Austria, Brazilia, Bulgaria, Grecia, Republica Dominicana, Egipt, Spania, Italia, China, Cuba, Maldive, Mexic, EAU, Thailanda, Turcia, Sri Lanka) si structura lor este relativ similara: departamentele de rezervari se ocupa de confirmarile cazarilor, departamentele operationale cu transferurile si excursiile optionale iar departamentele de relatii cu clientii se preocupa de confortul si calitatea serviciilor oferite turistilor.
Birourile de outgoing (Rusia, Bulgaria, Romania – deschis in 2007, Ucraina, Letonia, Lituania, Belarus, Estonia, Moldova, Kazakhstan si Georgia) sunt responsabile pentru organizarea pachetelor de servicii turistice si punerea lor in vanzare prin intermediul agentiilor de turism partenere.

Tez Tour ofera servicii de calitate in cele mai cunoscute destinatii de turism de masa. Compania are experienta profesionala in materie de fluxuri mari de turisti, ceea ce ii permite o intelegere corecta a pietei si selectarea celor mai viabili parteneri, fie ei companii aeriene sau variate unitati de cazare. Pe langa vacante, Tez poate gestiona cereri de MICE (meeting, incetives, conference and events) sau de servicii VIP.
Pe cat permite fiecare piata in parte, se incearca o varietate a zborurilor care sa permita combinatii variate de numar de nopti iar in privinta hotelurilor, sunt selectate variante de la foarte ieftine la deluxe in incercarea de a oferi o varietate cat mai mare a produselor.

Tez Tour are o reputatie bine meritata ca fiind una dintre cele mai high-tech din domeniu. Serviciile tuturor birourilor sunt integrate iar agentiile partenere au la dispozitie un sistem online de rezervari usor de folosit. Acest lucru ne permite sa coordonam fara probleme activitatea a mii de agentii, chiar si in sezonul turistic de varf si sa reducem la minim timpul necesar unei rezervari si confirmari.

Sloganul „high tourism technology” este derivat din realitate. Sistemul nostru unic poate gestiona simultan servicii pentru volume foarte mari de turisti, putand furniza in orice moment date despre statusul turistilor si reducand foarte mult procesul confirmarii rezervarilor.

Cautarea in sistemul nostru de rezervari (home page sau link-ul din pagina hotelurilor) va va furniza rezultate ce contin: variante de cazare, preturi, date de plecare, disponibilitatea in timp real a acestora, orare de zbor. In cazul in care limitati cautarea cu ajutorul criteriilor sistemului, rezultatul va contine doar produsele care se incadreaza acestor criterii.

Multumim tuturor partenerilor si turistilor care ne-au sprijinit si/sau au calatorit cu noi in peste cei 9 ani de activitate pe piata romaneasca!