Hoteluri Nicosia
Cipru, Nicosia

Situat in capitala insulei, la 3 km de institutiile de stat, palatul prezidential si centrul orasului. Aeroportul Larnaca se afla la 40 km. La cateva minute de mers pe jos se gasesc restaurante, cluburi de noapte si cafenele. Numeroase buticuri se afla la doar 5 minute de mers cu masina de hotel. Hotelul a fost deschis in anul 2002, ultima renovare a avut loc in anul 2013. Are o cladire principala cu 9 nivele. In total sunt disponibile 32 de camere confortabile: - Business Suite (2 camere, dormitor separat si living cu minibucatarie, 2 paturi separate sau 1 pat dublu...

bb

CENTRUM HOTEL
  • star
  • star
  • star

Cipru, Nicosia

Situat in centrul istoric al capitalei insulei Nicosia, la 51 km de aeroportul international Larnaca, la 40 m de strada centrala a orasului cu magazine, restaurante si cafenele. Atractiile turistice ale orasului se afla in apropiere. Hotelul are o cladire principala cu 5 nivele si o cladire anexa cu 1 nivel. Se afla intr-o cladire construita in anul 1912, a fost complet renovat in anul 2003, iar ultimele lucrari de intretinere au avut loc in anul 2012. In total sunt disponibile 47 de camere: - Standard room (o camera cu balcon, baie cu dus fix, 2 paturi...

bb,hb

HILTON HOTEL CYPRUS
  • star
  • star
  • star
  • star
  • star

Cipru, Nicosia

Situat in cartierul central al capitalei insulei Nicosia, la 45 de km de aeroportul international Larnaca, la 10 minute de mers cu masina de strada centrala cu magazine, restaurante si cafenele. In jurul hotelului de asemenea se gasesc restaurante si magazine. Hotelul are o cladire principala cu 5 nivele cu 4 lifturi. A fost construit in anul 1967, ultima renovare completa a avut loc in anul 2011. In total sunt disponibile 294 de camere: - Ηilton Guestroom (o camera standard, un pat dublu sau 2 paturi separate, masa de toaleta si televizor, baie cu cada cu dus fix,...

bb

Atentie: Tez Tour are o politică de calcul dinamic al prețurilor, acestea se pot modifica fără notificare prealabilă în orice moment.

Despre Nicosia

Capitala insulei si singurul oras mare din Cipru care nu se afla pe litoral. In acest oras se imbina in mod unic traditiile seculare cu modernul.

Nicosia este centrul comercial si de afaceri al insulei: palatul presidential, parlamentul tarii, ministerele si oficiile marilor companii mondiale. Acest oras este singura capitala din lume impartita de granita, servind drept centru concomitent la doua state: Republica Cipru si Cipru de Nord. Pe strada principala Ledra care se intinde de la zidurile venetiene pana in centrul orasului se afla un post de frontiera. Turistii si localnicii pot trece granita fara probleme.

Strazile inguste din centrul vechi adapostesc cartierul Laiki Geitonia care a fost recent renovat, renascand atmosfera timpurilor apuse. Principalele monumente istorice si arhitecturale ale capitalei, numeroase magazine, chioscuri de suvenire, taverne nationale, restaurante si cafenele sunt situate chiar aici.

Pasionatii de istorii trebuie sa viziteze Muzeul din Cipru unde se afla colectia celor mai importante vestigii arheologice de pe insula, precum si Muzeul Leventis care va destainui istoria orasului, patrimoniul cultural poate fi descoperit vizitand Muzeul Bizantin si Muzeul de Bijuterii al Ciprului, muzeul Arhiepiscopal, Catedrala Sf. Ioan construita in sec. XVII, precum si Biserica Faneromeni, una din cele mai vechi si frumoase biserici din Cipru.