Hoteluri Latchi

ANASSA
  • star
  • star
  • star
  • star
  • star

Cipru, Latchi

Situat la 186 km de aeroportul Larnaca, la 63 de km de aeroportul Paphos, la 52 km de Paphos, la 2 km de statiunea Latchi. Construit in anul 1998, ultima renovare a avut loc in anul 2015. Hotelul are o cladire principala cu 3 nivele, 15 bungalouri cu 2 nivele, inclusiv 4 vile. In total sunt disponibile 166 de camere: 100 in cladirea principala si 66 in bungalouri, inclusiv vilele duplex: - Garden View (cladirea principala, o camera cu balcon, vedere la gradina interioara a hotelului, 41 m2); - Studio Suite (cladirea principala, o camera cu zona de living...

bb,fb,hb

Atentie: Tez Tour are o politică de calcul dinamic al prețurilor, acestea se pot modifica fără notificare prealabilă în orice moment.

Despre Latchi

Situata intr-un golf pitoresc din nord-vestul Ciprului, aproximativ la o ora distanta de mers cu masina de Paphos aceasta localitate pescareasca, pitoreasca si lipsita de griji situata intre muntii capului peninsulei Akamas si poalele muntilor Troodos, departe de zonele turistice aglomerate, este locul ideal pentru o vacanta intima.

Statiunea este faimoasa prin plajele largi cu nisip si pietris care se intind cativa kilometri de-a lungul litoralului. La 2 km la Est de Latchi este situat orasul Polis Chrysochous. Aici merita sa fie vizitata Biserica Ayios Andronikos cu frescele sale minunate, precum si ferma de struti. In apropierea localitatii Latchi pot fi facute drumetii pe „potecile” zeitei Afrodita. Conform legendelor, aici zeita l-a intalnit pe iubitul ei Adonis.

Alt loc care merita vizitat este Parcul National Akamas: rezervatie unica in care natura a ramas neatinsa. Chiar de la inceput Akamas surprinde imaginatia: se creeaza impresia ca nicaieri in lume nu poate fi gasit un aer mai curat, un soare atat de sclipitor si o apa atat de cristalina a paraurilor de munte. Legendarul Homer a numit odinioara acest loc „insula miresmatoare a florilor”. In parcul National cresc copaci din Europa, Asia si Africa, aici traiesc 168 de specii de pasari si animale rare. Pe litoralul vestic al capului/peninsulei Akamas testoasele marine isi depun ouale.