Informatii operative

Pentru indeplinirea formalitatilor de calatorie rugam turistii sa se prezinte la biroul de ckeck-in al companiei aeriene (urmariti tabelul de informatii) cu doua ore inainte de ora prevazuta pentru decolare.
La biroul de ckeck-in se va afla reprezentantul Tez Tour in scopul supervizarii/asigurarii in bune conditii a imbarcarii pentru cursa charter.
In cazul in care turistii nu se pot prezenta cu doua ore inainte pentru indeplinirea formalitatilor de check-in (intarzieri, neprezentare) va rugam sa contactati reprezentantul Tez Tour din aeroportul de plecare si sa il informati in privinta problemei aparute.
Rugam turistii sa aiba ca si document de calatorie pasaportul turistic (temporar sau permanent) valabil 6 luni de la data returului in tara. Pasapoartele diplomatice sau alte acte au regim special, va rugam consultati www.politiadefrontiera.ro.
Documentele necesare calatoriei pentru infanti, copii, minori insotiti de un singur parinte sau neinsotiti de parinti le gasiti in documentul „Recomandari Politia de frontiera romana” la sectiunea Conditii de calatorie sau pe www.politiadefrontiera.ro.
Pentru mai multe infomatii va rugam consultati  www.mae.ro, www.politiadefrontiera.ro.

Numarul de telefon de contact pentru zborurile din aeroporturile Romaniei:
Ioana Balla +40 774 669 261 (Bucuresti)
Tudor Esan +40 755 781 425 (Iasi)
Gabriel Petran +40 728 966 894 (Cluj-Napoca)


Telefon situatii de urgenta: +40728 930 981
Va rugam apelati acest numar numai in caz de urgenta (cand problema nu poate fi rezolvata in timpul programului de lucru) legat de rezervarile dumneavoastra sau pentru probleme aparute pe parcursul sejurului pentru care este necesara interventia unui agent Tez Tour. Pentru orice alta situatie nu vi se va putea acorda asistenta si veti fi rugat sa contactati biroul.