WINSLOW HIGHLAND 2* , BANSKO

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel WINSLOW HIGHLAND, BANSKO

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn
  frigider
  televizor
  incalzire (centralizata)
  balcon
  pardoseala - parchet laminat (parchet din lemn sau gresie)
  schimbarea lenjeriei - o data la 3 zile
  schimbarea prosoapelor - zilnic
  curatenie in camera - zilnic

Spatiu exterior

 • 1 piscina interioara
  autobuz pana la statia de imbarcare in telecabina (pana la statia de pornire, contra cost)
  seifuri (contra cost)
  centru SPA
  inchiriere auto
  internet WiFi (gratuit)
  camera depozitare echipament de schi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sauna
  baie cu aburi
  sala de fitness

  Contra cost
  masaj
  proceduri cosmetice pentru fata si corp

Pentru copii

 • loc de joaca
  patut (la solicitare, contra cost)

Plaja

Comentariul nostru

 • Hotel situat in apropiere de statia de imbarcare in telecabina. Camere spatioase. Cazare economica pentru vacanta de iarna.

Profita acum de un sejur in Bulgaria pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in BANSKO, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in WINSLOW HIGHLAND.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.