VINCCI TENERIFE GOLF 4* , GUIA DE ISORA

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel VINCCI TENERIFE GOLF, GUIA DE ISORA

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada
  foehn
  seif
  televizor
  aer conditionat
  telefon
  mini-bar (contra cost)
  balcon (nu in toate camerele)
  accesorii de baie
  room service (contra cost)

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  1 piscina exterioara
  parcare (gratuit, publica)
  camera depozitare bagaje
  spalatorie (contra cost)
  WiFi (contra cost)
  servicii calcarea hainelor (contra cost)
  centru SPA (contra cost)
  inchiriere masii
  presa (contra cost)
  terasa
  fax (contra cost)
  acces pentru persoane cu dizabilitati

Relaxare si sport

 • Gratuit
  animatie
  sala fitness
  Contra cost
  teren de golf (la 3 km)
  inchiriere biciclete
  jacuzzi
  teren de tenis
  baie turceasca (hamam)
  masaj
  biliard

Pentru copii

 • club pentru copii
  loc de joaca
  bona (contra cost

Plaja

 • La piscina: sezloguri – gratuit.

Comentariul nostru

 • Hotelul ofera servicii si locatie exclusive , camere spatioase, mancaruri delicioase, terasa confortabila cu sezlonguri, centru SPA, muzica live in weekend si mini club. Recomandat pentru vacante linistite si romantice.

Profita acum de un sejur in Spania pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in GUIA DE ISORA, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in VINCCI TENERIFE GOLF.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.