SEA FRONT HOTEL - APARTMENTS 3* , Rethymno - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel SEA FRONT HOTEL - APARTMENTS , Rethymno - Creta

Situat la 75 km de aeroportul international Heraklion, la 7 km de orasul Rethymno, in localitatea Adele, pe prima linie. Statia de autobuz este situata la 100 m distanta de hotel.
Construit in anul 1996, ultima renovare partiala a avut loc in anul 2013.

Hotelul are o cladire principala cu 3 nivele (cu lift) si 2 cladiri anexe cu 2 nivele. Suprafata totala este de 4500 m2.
In total sunt disponibile 64 de camere:
- apartment 1 bedroom (living, dormitor cu usa, pat dublu, suplimentar - 2 paturi separate, zona de bucatarie, max. 4 pers., 45 m2);
- apartment 2 bedrooms (living, 2 dormitoare separate cu usa, pat dublu, 2 paturi separate, suplimentar - canapea incorporata in living; aer conditionat si 1 TV, zona de bucatarie, max. 5 pers., 55 m2);
- studio (pat dublu sau 2 paturi separate, suplimentar - canapea extensibila sau pat single, zona de bucatarie, max. 3 pers., 35 m2), camerele pot fi conectate.

Se accepta plata cu card de credit. Bancomat vis-a-vis de hotel.
Cazarea cu animalele de companie: nu se accepta.

Tel.: 0030 28310 71104/72600
Fax: 0030 28310 71107
Internet: www.seafront-creta.com

Camera hotel

 • baie cu dus sau cada
  foehn
  fier de calcat (la solicitare, la receptie)
  aer conditionat individual (gratuit)
  seif (mecanic, contra cost)
  televizor
  telefon
  internet WiFi (contra cost)
  minifrigider
  balcon sau terasa
  curatenie in camera - de 6 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - de 2 ori/saptamana
  pardoseala - gresie

Spatiu exterior

 • restaurant
  bar
  piscina extrioara
  salon TV
  parcare
  schimb valutar
  internet WiFi (pe tot spatiul hotelului, contra cost)
  internet corner (contra cost)
  camera depozitare bagaj
  medic (la solicitare, contra cost)
  spalatorie (la solicitare, contra cost)
  curatatorie chimica (la solicitare, contra cost)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  tenis de masa
  biliard
  darts
  seara greceasca (1 data pe saptamana)

  Contra cost
  jocuri electronice
  masaj (la solicitare)
  sporturi nautice 

Pentru copii

 • loc de joaca (iarba, neingradit si neacoperit)
  sectiune in piscina pentru adulti
  scaune in restaurant
  patut-tarc (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Nisip-pietris. Intrarea in mare: placa naturala de piatra. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. La piscina: sezlonguri, umbrele - gratuit. Prosoape de plaja: garantie.

Comentariul nostru

 • Hotel de dimensiuni mici, spatiu exterior bine amenajat si compact. Recomandat pentru vacante economice familiilor cu copii.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Rethymno - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in SEA FRONT HOTEL - APARTMENTS .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.