RIU PALACE TENERIFE HOTEL 4* , COSTA ADEJE - TENERIFE

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel RIU PALACE TENERIFE HOTEL, COSTA ADEJE - TENERIFE

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  TV
  telefon
  mini-bar (contra cost)
  curatenie in camera - zilnic
  pardoseala - mocheta
  schimbarea lenjeriei – de 2 ori/saptamana
  ventilator
  aer conditionat centralizat
  schimbarea prosoapelor - zilnic
  internet WiFi, gratuit
  balcon sau terasa
  seif (contra cost)
  zona de living fara usa (nu in toate camerele)

Spatiu exterior

 • 2 restaurante (principal cu terasa in aer liber – bucatarie intrenationala, bufet: mic dejun, pranz sau cina; de 2 ori/saptamana cina tematica; Krystal bucatarie fusion)
  3 baruri (lobby-bar cu terasa in aer liber, Lounge-bar, bar la piscina)
  magazin (butic)
  2 piscine (cu apa dulce, cu incalzire in timpul iernii)
  internet club- contra cost
  WiFi (gratuit)
  centru Spa (contra cost)
  salon TV
  sala de jocuri

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sala fitness
  divertisment de seara
  jacuzzi
  sauna
  Contra cost
  masaj

Pentru copii

 • piscina (cu incalzire)
  loc de joaca
  scaune in restaurant

Plaja

 • Publica, nisip (Playa del Duque). Pe plaja: umbrele sezlonguri – contra cost. La piscina – umbrele, sezlonguri si prosoape – gratuit (servirea bauturilor si snack-urilor – contra cost).

Comentariul nostru

 • Aproape de mare, infrastructura diversa. Hotel recomandat pentru toate categoriile de turisti.

Profita acum de un sejur in Spania pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in COSTA ADEJE - TENERIFE, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in RIU PALACE TENERIFE HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.